Keuze uit 468 reizen naar Thailand

Header

Speciale Reizen geselecteerd

U heeft wellicht iets te vieren of u wilt gewoon graag een mooi gedeelte van deze wereld zien. Op deze pagina laten wij u superreizen zien. Reizen die u nooit meer zult vergeten en waar u bij terugkomst nog lang over na zult praten. Kijk mee en lees verder want het zal u gaan verbazen......

Route 26 daagse rondreis Indochina

Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis door Thailand, Laos,Vietnam en Cambodja. Tijdens de reis overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot comfortabel. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse boottocht afgelegd over de Mekongrivier. Om tijd te besparen maken we vanaf Da Nang een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minhstad.

Koloniale grandeur en natuurschoon

Tijdens deze avontuurlijk reis door het voormalige Franse Indochina maken we kennis met al het natuurschoon dat Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja te bieden heeft. Traditionele dorpen van kleurrijke bergvolkeren, mysterieuze tempelsteden en oude handelssteden met een koloniale grandeur vormen het decor van deze avontuurlijke en fascinerende rondreis. Ontdek de vele gezichten van deze intrigerende landen te voet, met de boot en op de fiets.

Tempels en koningssteden aan de Mekong

In het noorden van Thailand en  Laos steken we de machtige Mekong rivier over. We volgen de rivier per boot en per bus naar het hart van Laos: de voormalige koningsstad Luang Prabang. Een stad met vele boeddhistische tempels, prachtig gelegen in een bocht van de Mekong rivier. Tempels en de brede boulevard wisselen zich af in de hoofdstad Vientiane. Hier werd zelfs een Arc de Triomphe nagemaakt zodat de vergelijking met Parijs niet kan uitblijven,

Kleurrijke steden en groene rijstvelden in Vietnam

Een wandeling over de markt en een fietstocht in Hué zorgen ervoor dat je helemaal opgaat in het Vietnamese leven. In het voormalige handelsstadje Hoi An is nog steeds het uiterlijk en de sfeer van vervlogen tijden bewaard. De brede, met hoge bomen omzoomde avenues van Ho Chi Minhstad, zijn gevuld met fietsers, brommers, marktjes en terrassen. Onderweg zie je steeds weer de prachtige rijstvelden in alle soorten groen.

De bewogen geschiedenis van Cambodja

Het koninklijk paleis lijkt afkomstig uit een sprookje: de schitterende smaragd boeddha zit achter een levensgrote gouden boeddha. Indrukwekkend en confronterend is een bezoek aan het Tuol Sleng museum of de killing fields uit de tijd toen de Rode Khmer aan de macht waren. Op beide plekke leer je meer over de bewogen geschiedenis van Cambodja. In Siem Reap in Cambodja ligt het imposante en mysterieuze tempelcomplex Angkor verscholen in het oerwoud. Sommige tempels zijn gerestaureerd, andere overwoekerd door de jungle.


 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Chiang Rai
 2. Dag 2 - naar Chiang Khong
 3. Dag 3 - naar Pak Beng / boottocht
 4. Dag 4 - via Pac Ou grotten naar Luang Prabang / boottocht
 5. Dag 5 - Luang Prabang / vrije dag
 6. Dag 6 - Luang Prabang / vrije dag
 7. Dag 7 - naar Vang Vieng
 8. Dag 8 - naar Vientiane
 9. Dag 9 - Vientiane / vrije dag
 10. Dag 10 - naar Lak Xao
 11. Dag 11 - naar Dong Hoi
 12. Dag 12 - naar Hué
 13. Dag 13 - Hué / fietstocht
 14. Dag 14 - naar Hoi An
 15. Dag 15 - Hoi An / vrije dag
 16. Dag 16 - vlucht naar Ho Chi Minhstad
 17. Dag 17 - Ho Chi Minhstad / vrije dag
 18. Dag 18 - Ho Chi Minhstad / bezoek Cu Chi tunnels
 19. Dag 19 - naar Phnom Penh
 20. Dag 20 - Phnom Penh / vrije dag
 21. Dag 21 - naar Siem Reap
 22. Dag 22 - Siem Reap / Angkor tempels
 23. Dag 23 - Siem Reap / Angkor tempels
 24. Dag 24 - naar Bangkok
 25. Dag 25 - vlucht Bangkok - Amsterdam
 26. Dag 26 - aankomst Amsterdam

Waarom deze reis?

 • Twee volle dagen om Angkor Wat te bezoeken
 • Tweedaagse boottocht over de Mekong
 • Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen
 • Bezoek aan de oude keizerstad Hué in Vietnam
 • Franskoloniale architectuur van Ho Chi Minh en Phnom Penh

21 dagen vanaf Euro 2098,00

Meer informatie >>
 

Bezoek Website